MHSSZ tagság, regisztráció…

Sziasztok! Megtörtént egyesületünk regisztrációja az MHSSZ-hez, így elkezdődhet a tagok felvétele, regisztrációja az ő felületükön. Ehhez próbálom összeszedni a folyamatot, mert nem egyszerű.

Lépj be az MHSSZ oldalára, válaszd ki a SZERVEZET/TAGI NYILVÁNTARTÓ menüt. A felugró ablakban válaszd a Tagok gombot, majd a Regisztrációt. Töltsd ki értelemszerűen, a végén ne felejtsd elfogadni az Adatkezelési nyilatkozatot.

Most már be tudsz lépni mint tag… megint a SZERVEZET/TAGI NYILVÁNTARTÓ/TAGOK alatt. Tölts fel fotót, mert a tagsági kártyához elengedhetetlen. Sajnos a fotó feltöltése kicsit bonyolult, mert csak egy bizonyos mérete enged. Ehhez ajánl egy fotó átméretező oldalt, a leírás alapján megoldható.

Amikor elkészültél a fotó feltöltésével, válaszd ki ezen a tagi felületeden a menüből a “2024-es jelentkezést”. Az első felugró ablakban válaszd ki a Zemplén Fanatik Egyesületet (a végén lesz), majd a szakágat. A szakág érdekes mert választani kell sportmászás és hegymászás között. Hazai viszonyokban a sportmászás a műfal, hegymászás a szikla. A következő mezőt hagyd üresen (hacsak korábban nem volt MHSSZ kártyád), majd válaszd az “Új kártyát igényelek” sort a következő lenyíló ablakban és nyomj a Jelentkezés véglegesítése gombra. 

A két következő lépést töltsd ki értelemszerűen és ennyi. A jelentkezésed én fogom jóváhagyni az MHSSZ egyesületi profiljában, a tagdíjat 2024-ben még a Zemplén Fanatik Egyesület fogja befizetni az MHSSZ felé. Fontos, hogy a tagságod nem újul meg, minden év elején jelentkezned kell valamelyik egyesületbe… pl. Zemplén Fanatik.

A “Jelentkezésem állapota” menüben meg tudod nézni, hogy sikerült e a művelet.

Remélem sikerült érthetően leírnom, jó lenne ha 1-2 hét alatt mindenki beregisztrálná magát, akit érdekel a mászás.

Hívjatok, ha elakadtok, segítek! 06303825689  

Megosztás: