Események betöltése

« Az összes esemény

CLIMB43 program

2023. szeptember 1. | 08:00 2024. május 31. | 17:00

A Zemplén Fanatik Egyesület ajánlásával…

A történet folytatódik!
2021 tavaszán jött létre a SPORT43 program, aminek a segítségével több ezer gyermek próbálhatott ki szabadidősportokat, 13 helyszínen. A 2023-24-es tanévben már 60 helyszínen lesz elérhető a SPORT43, most 6 alprogrammal (sí, bringa, evezés, görkori -deszka, sportmászás és túrázás).

Itt, a mi hegyeink alatt a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark Mászófal Központ ad otthont a CLIMB43 falmászó alprogramnak. A CLIMB43 a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség égisze alatt fut, mely szervezetnek a Zemplén Fanatik Szabadidősport és Természetvédelmi Egyesület is tagja.

A CLIMB43 remek lehetőség arra, hogy a gyerekek tömbösített, rendhagyó testnevelés órán vegyenek részt. A beltéri mászás során a gyerekek biztonságos körülmények között fedezhetik fel a saját szellemi, és fizikai határaikat, és fejleszthetik képességeiket, és egyben megtanulják azokat összehangolni, erősíteni.

A program általános és középiskolás gyerekeknek érhető el.
Az iskolák https://sport43.hu/ linken tájékozódhatnak. A Zemplén Kalandpark Mászófal Központjába pedig a https://sport43.hu/climb43/ linken regisztrálhatnak a pedagógusok, és adhatják le jelentkezési szándékukat. A CLIMB43 programban való részvétel díjmentes!

Kérlek oszd meg, ha van pedagógus ismerősöd!

Megosztás: