Falmászó nyílt nap

JANUÁR 28., PÉNTEK, 9:00–18:00
Zemplén Kalandpark


Erős kezdés

Január 28.-án nagy sikerrel zártuk a Zemplén Fanatik Szabadidősport és Természetvédelmi Egyesület által szervezett sátoraljaújhelyi “Falmászó nyílt napot”. Közel 100 érdeklődőre adtuk rá a beülőt, mászó cipőt és segítettük őket falra mászni. Északkelet-Magyarország számos pontjáról érkeztek fanatikusok, hogy kipróbálhassák a sportmászás nyújtotta élményeket. A legfiatalabb mászónk 5 éves volt, míg a legidősebb 50. 

A nap zárásaként Egri Kiss Gábor barátom mesélt nekünk a zempléni sziklamászás múltjáról, jelenéről és jövőjéről… nagyon sok érdekes történetet hallottunk, nagy élmény volt. Köszi Gabi, hogy eljöttetek!

A helyszínt az ország egyik legjobb mászóterme adta, ami történetesen itt van a Zemplénben, Sátoraljaújhely határában.

Sokan kérdeztétek lesz e folytatás… Úgy tűnik igen lesz, mert azt láttuk tegnap, hogy van rá igény. Tavasszal szabad falon, Sólyom-bérc szikláin szeretnénk folytatni ennek a nagyszerű sportnak a népszerűsítését.

Köszönet a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparknak a mászó terem használatáért… Egri Kiss Gabinak, hogy eljött hozzánk… Szepessy Lacinak a szervezésben nyújtott segítségéért… a Rapid Nyomdának a marketingért… Sátoraljaújhely Város Önkormányzatának a támogatásért és végül, de nem utolsó sorban köszönet minden érdeklődőnek!

Megosztás: