Sziasztok!

Kis késéssel… Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

Köszönöm, hogy a Zemplén Fanatik Egyesület tagjai vagyok és vállaljátok az ezzel járó kötelezettséget, azaz a tagdíj befizetését.

Ezúton szeretnélek kérni benneteket, hogy a 2024-es tagdíjat legyetek szívesek az alábbi számlaszámra utalni január végéig…

K&H 10402757 50526953 76861009

A tagdíj összegét idén még nem változtatjuk, továbbra is jelképes, 6.000Ft/év. A közleménybe mindenképp írjátok be “név 2024-es tagdíj”, e nélkül nehézkes az azonosítás. Elkészültek a 2024-es kártya matricák, amik utalás után átvehetők… az átvétel leggyakrabban a mászóteremben jön össze, egyéb esetben keressük egymást. (Szerintem van, akinek még a 23-as is nálam van.)

Előfordulhat olyan is, hogy valaki nem szeretné tovább vállalni a tagságát valamilyen okból, van lehetőség azt lemondani. Kilépő nyilatkozat megtalálható a weboldalunkon.

2024-es újdonság lesz, hogy civil szervezetként tudjuk fogadni az adó 1%-át, erről később írok majd. Azért tartsátok fejben, jó volna minél több embert megszólítani majd, amikor eljön az ideje… erre készülünk majd egy fb kampánnyal is.

MHSSZ tagsággal kapcsolatban, aki szeretne igényelni ottani tagkártyára (mert szeret szabad falon mászni), az regisztrálásnál tagegyesületként természetesen a Zemplén Fanatik Egyesületet válassza majd ki. A jelentkezést jóváhagyom, a kártyát az MHSSZ készíti és küldi.

Januárban mindenképp össze kell hozni egy közgyűlést is, arra külön megy majd meghívó körlevélben.

Kérlek benneteket, ha tudtok olyan tagról, akihez nem jutnak el ezek a körlevelek, jelezzétek felém.

Üdv,

Csabi

Megosztás: